AlmaSenteret AS

- for kropp og sjel

AlmaSenteret AS på Hamar (org.nr. NO 996 972 895 MVA) som har drevet med alternativ- og komplementær behandling samt salg av helserelaterte produkter, ble avviklet høsten 2015.
Denne nettsiden er laget for å gi informasjon for å hjelpe tidligere klienter og andre som søker de tjenestene og produktene som AlmaSenteret leverte.

Trenger du hjelp eller veiledning?
Hvis du er av dem som har oppsøkt dette nettstedet fordi du trenger veiledning eller hjelp med et problem, kan du kontakte Jan-Ivar som fortsatt vil hjelpe deg. Bruk KONTAKT ovenfor eller bruk mobilen hans om du har nummeret.

Trenger du noe av det vi solgte i nettbutikken?
I juni 2015 ble vår nettbutikk AlmaShop lagt ned, og vi gjentar her de anbefalingene vi da gjorde på alternative leverandører:

  • Nettbutikken til Wenche Solberg i Drammen, BIOPULS (http://www.biopuls.no – tlf 957 27 519) har Genacol, Oralmat rugspiredråper, AlkaLife, MMS og mye annet. Hun er grei å prate med og sender som regel varene samme dag som du bestiller. Akkurat som vi har gjort :-)
  • Chanson Norge AS (http://www.chanson.no) har naturlig nok alle Chanson vannfiltre, vannbehandlere osv. Og ikke minst: Roger vet det meste om vann og vannbehandling;-)
  • Vannkannene fra VYV, Vitev vannbehandlere og Mikropartikkel Kolloidalt Sølv kan Vøleren (http://vøleren.no/produkter) hjelpe deg med.
  • Nettbutikken til Polarol i Drøbak (http://polarol.no915 98 848) har naturlig nok hele utvalget Polarol produkter. Og maken til produkter finnes ikke:-)

En takk
Vi takker alle klienter som har besøkt AlmaSenteret i disse årene. Sammen har vi vært på en reise i bevissthet, og vi er takknemmelig for alt det som dere alle har gitt oss.
Og om våre veier skilles nå, så skal vi ikke se bort fra at vi møtes igjen en eller annen gang – vi er alle en del av den store helheten, vi er alle forbundet på det indre, og ingenting i livet er tilfeldig ;-)

Vi takker også alle som har handlet i nettbutikken vår, og som har gitt oss mange fantastisk gode tilbakemeldinger på de få, men nøye utvalgte produktene vi hadde.
Vi er glade for at så mange har opplevd lindring av smerter og har fått et bedre liv. Og vi er glade for at de samme produktene fortsatt er tilgjengelig andre steder slik at flere kan ha glede av dem :-)